7 PÕHJUST miks pöörduda oma RASTAPATSIDE sooviga just Taneradreads’i poole

Eestis on vaid üksikud rastapatside tegijad, sellegipoolest on siin ülevaade sellest, mida pakub Taneradreads ja 7 põhjust miks pöörduda oma rastapatside sooviga just siia:

1. Sa soovid, et sinu patsid valmistaks keegi kogenud, pühendumisega ja hoolega.
Taneradreads’i protsess on puhas käsitöö, kasutuses on sõrmed, kamm ja heegelnõelad – vaha ja teisi ebavajalikke ained ei ole sellesse kaasatud ning 6+ aastaga on tehtud sadu erinevaid töid erinevate rastapatside soovijatele. Enne kui kuupäeva paika paneme, vestleme Messengeris või DM’is soovitud tulemusest ja eri hindadega variantidest, et küsimused vastatud saaksid, lõpptulemus võimalikult täpselt algsooviga ühtiks ja su rastapatsid sulle pärast maksimaalselt rõõmu tooksid.

2. Sa soovid rastapatse aga sul on liiga lühikesed juuksed.
Taneradreads pakub ka püsipikendustega rastapatse, mille kinnitamiseks on vaja vaid 15 cm juukseid ja tulemuseks on pikad rastapatsid kohe algusest peale. Püsipikenduste valmistamine on samuti käsitöö, seega saab need teha täpselt sellise tooni, kuju, paksuse ja pikkusega nagu vaja.

3. Ebamäärase tunnitasu asemel on eelnevalt vestluses kokkulepitud selge töötasu.
Taneradreads’i hinnakirjas on näha hinnavahemikke, täpse hinna sinu soovitud rastapatsidele saad teada juba meie vestluses Messengeris või DM’is. Tunnitasu on aga tüütu meetod, kuna me ei tea täpselt kui kaua meil aega läheb – rastapatside tegemise protsessi kiirus oleneb juuksetüübist, pea suurusest jms. Selge töötasuga lähenemine välistab võimaluse, et tegija meelega venitaks aega, et rohkem tasu saada. Kokkulepitud rastapatside hind toob kohe alguses selguse ja kindluse.

4. Taneradreads asub mõnusas Tartu kesklinna stuudios
Rastapatside tegemine võtab kaua aega ja kannatlikkust, sellepärast peab asukoht olema hubane ja mugav. Pole mõtet ennast peeglist tundide kaupa vahtida, parem on seda aega kuidagi kasutada, et tegeleda näiteks oma asjadega arvutis, käsitööga, vaadata filme/seriaale. Stuudios on ka tatoveerijad, seega saab seal tutvuda nende töödega. Olemas on köök, kus vahepeal süüa või teed/kohvi juua, suitsupausiks on rõdu.

5. Sa soovid ajutisi rastapatse.
Ajutised rastapatsid on kaheks kuuks pähe punutud rastapatside pikendused. Peale kahte kuud saab need lahti harutada ja soovi korral uuesti pähe punuda nii mitu korda kui soovi on. Pikendused on taas ise tehtud, seega saab need teha just sellised nagu soov on ning peale punumist jäävad pikendused soovijale päriseks, neid saab taaskasutada kasvõi terve elu. Punumisega saavad mõned ise ka hakkama, seega on võimalik soovi korral Taneradreads’ilt lihtsalt tellida soovitud ajutiste rastapatside pikendused pakiautomaadiga.

6. Su sõber/sõbranna soovitas Taneradreads’i.
Rastapatsid on pikaajaline soeng, mille kandjad hindavad head käsitööd ja korralikku tulemust. Rahulolevad kliendid on parim turundus. Peale korraliku käsitöö pakub Taneradreads ka igasugust informatsiooni rastapatside kohta, et vananenud valearusaamad saaksid unustatuks, küsimused vastatuks ja teadlikkus leviks.

7. Korralik restart hooldus.
Isegi kui su patsid on ise tehtud või said alguse kusagilt mujalt, on Taneradreadsilt võimalik saada korralikku restart-hooldust ka kõige ebaõnnestunumatele rastapatsidele. Enamasti ei pea neid lahti kammima, patsid saab korralikuks lihtsalt parandushooldusega.

Rastapatside tegemine on pigem käsitöö kui juuksurlus. Paljud juuksurid proovivad rastapatse valmistada abistavate ja kiirendavate ainete/toodetega nagu vaha ja geel, kuid need tulemused ei ole kunagi päris õnnestunud. Kui seda alternatiivset soengut juba kanda, siis tasub kohe alguses pöörduda õigesse kohta. Taneradreads’i üks peamiseid eesmärke on pakkuda seda alternatiivset soengut ilusa, puhta ja modernse stiilivalikuna, seega kirjuta oma sooviga @taneradreads